Играч от Elden Ring, който е победил всеки бос, без да получи нито един удар, разкрива техните тайни

В Elden Ring смъртта идва за всички нас. Неизбежността на „YOU DIED“ бум на екрана е ключова част от жанра Souls, докато чакате да се събудите отново на последната контролна точка, за да си ударите главата във всяка тухлена стена, с която отвръщате.

до “Остави ме сам”, играч на Elden Ring, който помогна на стотици играчи да победят най-могъщия бос в играта, умря над 200 пъти, опитвайки се да поеме контрола над Malenia за първи път. И какво, ако ви кажа, че има играч от Elden Ring, който не само е успял да измами смъртта, но и да избегне нито един удар от някой от 165-те босове на The Lands Between?

Точно това направи GinoMachino миналата седмица, когато неговият Twitch Streamer беше завършен Първите босове на Elden Ring, неуспешно състезание. GinoMachino не само свали всеки бос без драскотина, но и всичко това в един рунд от десет часа и половина. потрепване. IGN разговаря с GinoMachino за бягането и той ни разказа за въздишката на облекчение, която издъхна, след като победи последния бос, за да сключи сделката.

„Очевидно има голямо облекчение“, казва GinoMachino. “Бях наистина фокусиран върху задната половина на бягането, така че всъщност не говорих четири до пет часа. Просто се фокусирах върху играта, като се уверих, че не съм забравил някой малък спринт или нещо подобно. Така че , това е облекчение.” И аз бягах доста време преди това. Така че е наистина хубаво да сваля това от рамото си.”

Веднага след печелившия момент в своя Twitch Stream, GinoMachino каза: „Не мога да повярвам, че го направихме… Днес влязох въобще неуверен, пич.“

Вероятно и вие не бихте повярвали, ако отделихте толкова време на това предизвикателство, колкото GinoMachino. Месечното натрупване, извършено миналата седмица, от етапите на планиране до приблизително 80 до 100 опита за неуспешно изпълнение.

Предизвикателството беше състезание без удар, което означаваше, че ако GinoMachino получи един удар, той трябваше да започне играта от нулата. Дали ще получи едночасов удар или петчасов няма значение – бягането веднага ще бъде изхвърлено в кошчето заедно с останалите неуспешни опити. От 80 до 100 свирене за няколко часа, всяко парче се натрупва, без съмнение един от най-големите участници в 1200-те часа запис на GinoMachino в Elden Ring.

Перфектна анатомия за бягане

GinoMachino ми казва, че създаването на пътя е една от най-предизвикателните части от справянето със задача като тази. Искате първо да се биете с най-трудните босове в състезанието с предизвикателства, защото имате по-големи шансове да бъдете победени в по-трудните битки. Защо да си губите времето в разбиване на по-лесни босове, само за да загубите пробив по-късно?

Вместо това оставяте по-лесните неща за по-късно в състезанието, за да ги поемете, след като вече сте изчистили най-трудните битки в играта (той казва, че трите най-трудни боса в предизвикателствата са Malenia, Godskin Duo и Mohg). Дори и с цялото това планиране, GinoMachino каза, че определено е имало моменти, в които е губил повече от пет часа в дълбочина за нещо непланирано, като шеф, който се държи по малко необичаен начин или отива една стъпка твърде далеч в арената на шефовете.

[M]Крайната цел ще бъде да се справите с всички босове, без да бъдете удряни, без да повишавате ниво или да надграждате оръжия…


В допълнение към насочването на най-добрата подредба на шефа, планирането на перфектния път през света на играта Elden Ring също взема предвид спиранията, за да получите предмети, оръжия и руни за покачване на ниво. Отне поне два месеца да се планира златното бягане, преди GinoMachino да започне да се опитва да бяга. Планът непрекъснато се променяше, като GinoMachino каза: „Но до момента, в който започнах, променях нещата, подобрявайки някои стратегии и насоки в региона.“

Един медал сред многото

Така че, когато GinoMachino влезе в Elden Ring на 25 октомври, той можеше да предприеме нов забравен и неуспешен опит. Но ето нещо за тези предизвикателства и Souls игрите като цяло: никога не знаеш кога може да е следващият кръг. The Битие. За ДжиноМачино, когато състезанието премина границата от шест часа, той знаеше, че това наистина се случва.

All bosses, no hit runs е просто още едно признание, което се присъединява към впечатляващото резюме на изпълнените предизвикателства на GinoMachino. скорошен стример Завършете Elden Ring, като използвате само голия си юмрук, като някои шефове отнемат повече от пет часа всеки. Той също така е завършил различни видове неуспешни изпълнения в други игри на FromSoftware, като Dark Souls 2 и Dark Souls 3. Странно, ДжиноМачино каза, че формулата на FromSoftware не му е допадала дълго време.

„Започнах да правя неуспешни изпълнения на Dark Souls 3 преди пет години и всъщност е интересно, не ми хареса играта, когато я играх за първи път, сякаш се отказах по средата“, каза той. „Но това, което ме дръпна назад, беше, когато видях неуспешно изпълнение в YouTube и казах: „Уау, това е лудост в сравнение с това, че се бия с босове за първи път, умирам сто пъти, точно като всички останали…“ И така, започнах да се наслаждавам на игрите веднага щом ги получих. Наистина започнах да я предизвиквам да бяга малко повече и предполагам, че не съм спрял оттогава. Мина много време.“

И не показва никакви признаци за скорошно спиране. По петите на безуспешното бягане и голото бягане, GinoMachino вече управлява Elden Ring, без да спира на нито едно място на Grace. Веднъж направено, то има предвид и крайна цел.

„Не знам дали ще мога да го направя, но мисля, че крайната ми цел ще бъде да се справя с всички босове, без да бъда удрян, без да повишавам ниво или да надграждам каквито и да е оръжия… и аз съм бягал по този начин в Dark Souls 3 и Dark Souls 2… Elden Ring има много шефове… Това би било трудно. Но мисля, че това е крайната ми цел. Ако успея да го направя, ще бъда много доволен, аз познай.”

Логан Плант е писател на свободна практика за IGN, отразяващ новини за видео игри и развлечения. Той има над шест години опит в игралната индустрия с незначителни линии в IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine и Lifewire. Можете да го намерите в Twitter @LoganJPlant.